- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
Rady a NávodyZapékaný chlebíček jako skvělá volba k snídani. Připravte si ho ze základních...

Zapékaný chlebíček jako skvělá volba k snídani. Připravte si ho ze základních ingrediencí

Jeho příprava je rychlá a když se podává čerstvý, je lehce stravitelný zejména nyní, v chladnějším období. Vyzkoušejte si k snídani připravit nenáročný chlebíček, který si podmaní vaše smysly.

Příprava zapékaného chleba vám nepotrvá více než pár minut

Potřebujete:
chléb
máslo
tavený sýr
sýr na posypání
mozarellu
cherry rajčata
bazalku
olej

Postup:
Chléb si nakrájíme na středně hrubé pláty, které necháme péct v troubě vyhřáté na 180 stupňů přibližně na osm minut. Následně si krajíce chleba vybereme, natřeme je tenkou vrstvou másla, poté taveného sýra a následně poklademe rozkrájenou mozarellu a cherry rajčata. Na vrch přidáme trochu nastrouhaného sýra. Vše jemně opepříme bazalkou a jemně polijeme olejem. Dohromady dáme zapéct na dalších 10-15 minut, dle vlastní preference. Dobrou chuť!

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper